Kundreferenser

RICHARD OCH BOEL
 

”N I  Ä R  B R A! Ojojoj...
Ni fick in organisk tyngd i lägenheten! Ni överträffar mina förväntningar! Du måste ha läst mins tankar, och sedan förädlat de på det mest enanstående sätt Anna. Ingen glömd, Elin, t.ex. Lekfullhet och mod, trivsel. Vi blev så inspirerade... Bara superlativer...
Lägenheten kunde inte fått en bättre hand över sig! Vi berömde teamet på plats, de förtjänar tunga applåder.
Stort tack på förhand!"

JENNIFER MALMSTRÖM
One Fastighetsmäkleri AB i Solna

”Malin, jag tycker att det funkar så himla bra med dig och dina stylister, grymt bra och snabb service till kunderna och alla är så trevliga! .”

PIA OCH MAGNUS
Sollentuna

”Vilket fantastiskt jobb ni har gjort i vårt hus! Varenda yta känns väl avvägd, välkomnande och smakfull. Genom att använda flera rum på nya sätt har huset blivit mycket mer inbjudande. Särskilt vår styvmoderligt behandlade gäststuga. Vi hade aldrig kunnat få till något liknande. Beslutet att sälja huset var svårt men ni har gjort det så mycket lättare för oss. Nu känns det riktigt bra och vi är rejält stolta. Det går inte att presentera huset på ett bättre sätt. Ditt team imponerade grymt. Kreativa lösningar på allt. Helt otroligt. Önskar jag kunde sätta ord hur vi uppskattar insatsen. 

Tusen tack!!"

HENRIC
Metargatan

Det här var en grym styling, GRYM! Är mer än nöjd :). Kort sagt, sjukt bra jobbat (framför gärna det till de som gjort inredningen) 

"

 

RONNY
Sörgårdsvägen i Sollentuna

”Alla, och då menar jag alla, tycker att stylingen är fantastisk! Min fru vill inte att ni tar tillbaks någonting. Hon går omkring och myser men jag får inte sätta mig någonstans.”

ANGELICA
Silverdal

Vi är helt galet nöjda, så mycket bättre än jag någonsin kunde tro!! Ni måste gå in och titta på hemnet imorgon!! Tusen tack för helt grymt jobb!!!"

 

LENA
Vallatorpsvägen i Täby

”Du och dina fantastiskt duktiga medhjälpare stylade mitt hem i höstas. För övrigt försöker jag använda mig av alla värdefulla ideer ni gav mig. Kan inte nog många ggr upprepa hur fint ni gjorde o hur nöjd jag blev.”

MIA
Multrågatan i Vällingby

”Vilket kanonjobb ni gjorde!! Lägenheten är nu såld och vad mycket komplimanger jag fått över min fina lägenhet, hoppas du berömmer stylisterna från mig! :) Det var värt varenda krona!
Jag kommer alltid att anlita er i fortsättningen, jag är så himla nöjd. Jag kommer rekommendera er till alla mina vänner och kollegor också."

EVA
Hemgårdsvägen i Sollentuna

”Jag har precis varit hemma och tittat på mitt nya hem! Ni har gjort ett fantastiskt jobb och vi är så glada över att vi tog beslutet att styla ! Jag såg också att man "snokat" precis som jag sa och hittat en del av vårt som ni använt till att styla med. Gladde mig kolossalt över detta. Hälsa alla och tacka för det professionella jobb de utfört!"

MIKAEL
Ringvägen i Stockholm

”Är mycket nöjd med stylingen och lägenheten blev såld innan visning till ett mycket bra pris. :o) Jag har tittat på andra lägenheter som varit stylade men jag tycker att ni helt klart håller en helt annan nivå! Jag kommer att rekommendera er till vänner och kollegor.” 

NILS EKMARK
Fastighetsmäklare - Karlsson Uddare

"Nyligen så genomförde jag min bästa affär någonsin. En starkt bidragande faktor var Malin Britse. Hon träffade kunden och fick dom att förstå värdet av en skickligt genomförd styling. Tack vare Malins arbete kunde fotografen ta fantastiska bilder vilket är det viktigaste när det gäller att sälja en bostad och vi fick vi ett kanonpris!"