HOMESTYLING

Före styling

Efter styling

HOMESTYLING

Man får bara EN chans att ge ett första intryck! Att sälja sin bostad är en av de största och viktigaste affärer vi gör i livet. Vårt mål är att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att du ska lyckas göra en bättre bostadsaffär, därför är vårt jobb:

  • Att se till att ni får riktigt bra bilder, som lockar fler spekulanter till visningen.
  • Att inredningen maximalt tilltalar den valda målgruppen.
  • Att fler spekulanter går in i budgivningen så att den snabbare genererar fler och högre bud.

Vi ser på ditt hem med spekulanternas ögon och vet vad som får deras hjärtan att klappa lite extra när de stiger in på visning i ditt hem. Bostadens bästa egenskaper lyfts fram genom att frigöra yta och skapa mer ljus och rymd. Vi hjälper dig att skapa en inspirerande, fräsch och attraktiv miljö som lockar till köp.

Känslor och drömmar styr köpet av bostäder idag, och med vår inredningserfarenhet lyfter vi ditt hem till dess maximala potential inför en försäljning. Vi har ett stort, varierat möbellager och skräddarsyr alltid varje projekt utifrån just dina behov och objektets stil och arkitektur.

För oss är det en självklarhet att arbeta kostnadseffektivt och hålla deadlines. Vi vet med vår långa erfarenhet att resultatet av styling ger ett högre slutpris. Detta är hela syftet med vår verksamhet, att stylingen ska vara en lönsam affär för våra kunder!

Välkommen att ringa oss på 070-744 55 10 och boka in ett hembesök!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

VISSTE DU ATT HOMESTYLING ÄR AVDRAGSGILLT?

Precis som mäklararvodet är kostnaden för homestyling avdragsgill, vilket innebär att du minskar din reavinstskatt. För mer information klicka HÄR eller ring Skatteupplysningen på tfn 0771-567 567.